​​​​​​​​​Girls Recreational
MonTueWedThurFriSat

Beginning
1 Hour

Ages 5-11

​4:00

5:00

5:00 F

6:00 F


4:00 F 



5:00 F


4:00 

9:00 

10:00

11:00

Level 1

1 Hour

Ages 5-11

4:00 F

5:00

4:00 

5:00 F 

7:00

5:00 ​F


4:30

6:00

7:00

-

9:00

10:00

11:00

Level 2

1 Hour

Ages 5-11

4:00 F


4:00 ​F

​6:30 F


7:30 

4:00 F

5:45 ​F

 6:00 F

7:00 F

6:30 

9:00 F

10:30​ F

11:00 F

Level 3

1 1/2 Hours

Ages 5-11

6:00 ​F 

5:30 F

6:00

4:00 

7:00 ​F 

4:00

 5:00 ​F

5:30

5:00

11:30 ​F 

Level 4

1 1/2 Hours

Ages 5-11

5:00 F

4:00

 5:00 ​F

5:30 ​F

6:00 ​F 

 5:30  

 7:00 ​F

-9:00 
Level 5
1 1/2 Hours
Ages 5-116:30 F
7:00 
- 7:00 ​F
--
Teen Tumbling
1 1/2 Hours

Wednesday 7:00 ​F

 2018-2019 Annual schedule 

 
  Session 4
  March 11th - May 4th
  Registration begins: February 18th
  $40 ANNUAL MEMBERSHIP FEE DUe IN SESSION 4


  Session 5
  May 6th - June 29th 
  Holiday: CLOSED May 25th, 27th  (Memorial Day)
  Registration begins: April 22nd
 
  Session 6
  July 1st - August 23rd 
  Holiday: CLOSED July 4th (Independence Day)
  Unlimited Make-Ups are offered during Session 6
  Registration begins: June 17th

Session 4 Schedule 

Session 4 runs March 11th - May 4th, 2019

​Registration begins on Monday, February 18th at 9:00 am


We will be collecting the annual registration fee of $40 per child/$80 maximum per family

We do not offer online registration, we apologize for any inconvenience this may cause. 

We do offer over the phone registration for an additional $5 fee per transaction.  Please be advised, we will help those customers in the lobby first.  We will return phone calls as promptly as we can.


Any child arriving 10 minutes late to class will not be allowed to participate due to safety reasons.


All students can enroll any time throughout our session, provided the class is not full.  We will pro-rate the price.

F = class is full

Boys
MonTueWedThurFriSat

Level 1

1 Hour

Ages 5-11-

4:15 F

5:00 ​F 

4:15​ F

6:15 ​F

6:00 

9:45 

Level 2

1 Hours

Ages 5-11
-
6:45
6:00

5:15 ​F

7:15

-

-

Level 3
1 1/2 Hours
Ages 5-117:005:15
7:00-
--
​​​​​​​​​​​Preschool
MonTueWedThurFriSat

Bouncin' Bunnies

30 Mins

Age 18 mo

- 3 yrs

9:30

5:45

10:45

9:45 ​F 

10:30

3:30

-

11:30 ​F

Movin' Monkeys

45 Mins

Ages 3 - 4 yrs

10:00

5:00 ​F

6:15 ​F 

10:00 

11:15

1:00 F

3:30 

4:15 F

10:15 ​F 

11:00 

4:00

4:45 ​F

6:30 

10:45

3:30 

4:15 ​F

5:00 ​F

9:00 ​F


9:00 ​F

10:45 F 

Leapin' Leopards

1 Hour

Ages 3 - 4 yrs

10:45

4:00 F​


12:00 ​F

11:45

5:30 F 

11:00 F

12:15

4:00 ​F

5:00 ​F

6:45

9:45 

10:00 ​F


Tumblin' Tigers

1 Hour

By Invitation Only

Ages 3 - 4 yrs

3:00

--3:00--